Natuurlijke grondstoffen voor Auro verf

Om Auro verf te ontwikkelen, worden natuurlijke grondstoffen gebruikt. Een aantal grondstoffen die gebruikt worden, zijn:

Deze grondstoffen van Auro verf zijn niet alleen goed voor het milieu (doordat er bijvoorbeeld geen chemisch afval ontstaat), maar dragen ook nog eens bij aan een natuurlijk binnenklimaat. Hierdoor blijft de natuurlijke structuur en geur van bijvoorbeeld hout intact. Doordat Auro verf composteerbaar is, is er sprake van weinig milieubelasting. Er ontstaat geen chemisch afval en er is geen sprake van milieuschade door tanker- en chemische ongelukken. Auro verf is dus om meerdere redenen een goede keus!

Auro verf

Specialistische kennis

Het bedrijf Eerenstein & Boer is al vijftig jaar actief in Zwolle, Kampen, HattemHasseltDalfsenWapenveldWezepNieuwleusen en omstreken. Eerenstein & Boer heeft een mooi pand met ruim 250 vierkante meter winkelruimte. Wij weten ons te onderscheiden door specialistische kennis toe te passen op het gebied van (Auro) verf en behang. Mengden wij vroeger alle verfkleuren nog op de hand, tegenwoordig gaat dit automatisch via computerapparatuur. Toch komt het nog steeds voor dat bepaalde kleuren enkel op de hand zijn te maken, iets waarin Eerenstein & Boer dankzij jarenlange ervaring in uitblinkt. Wilt u direct goedkope Auro verf kopen? Bekijk ons uitgebreide aanbod bovenaan deze pagina. Naast Auro verf, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor onder andere Sikkens verfSigma verf, Epifanes jachtlak en Aquamarijn verf.
Bekijk onze openingstijden

Goedkope Auro verf kopen?

Wilt u ook werken met 100% natuurlijke grondstoffen en bent u benieuwd naar ons uitgebreide aanbod? Of wilt u de kleuren van Auro verf liever eerst in het echt bekijken? Kom dan naar onze vestiging in Zwolle. Wij zijn gevestigd aan de Vechtstraat 68 in Zwolle en zes dagen per week geopend. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Dat kan door te bellen naar 038 45 35 301 of een e-mail te sturen info@eerenstein.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder wanneer u op zoek bent naar goedkope Auro verf.

Bestel direct online