Authentieke Hollandse lijnolieverf

Lijnolie is het belangrijkste bestanddeel van de meeste verven uit het assortiment. De technische kenmerken van lijnolieverven zijn een hoge elasticiteit, indringend vermogen en een uitstekende hechting op de ondergrond. Dit maakt de verf van Aquamarijn uitstekend geschikt voor professionele toepassingen binnen en buiten.

De technische kenmerken van lijnolieproducten bewijzen zich al eeuwenlang. Authentieke Hollandse lijnolieverf vormt de basis voor de recepturen van deze natuurverf. En dit wordt waar nodig aangepast aan de laatste stand van de techniek.

De producten van Aquamarijn verf hebben de volgende eigenschappen:

Aquamarijn verf

Iedere denkbare kleur Aquamarijn verf

Al meer als vijftig jaar is het bedrijf Eerenstein & Boer actief als verfwinkel in Zwolle, Kampen, HattemHasseltDalfsenWapenveldWezepNieuwleusen en omstreken. Het ruime pand biedt maar liefst 250 vierkante meter winkelruimte. Onze medewerkers hebben de meest specialistische kennis in huis. Waar Eerenstein & Boer vroeger de Aquamarijn verf nog met de hand mengde, gaat dit tegenwoordig allemaal tot in de kleinste details computer nauwkeurig. Eerenstein & Boer onderscheidt zich dan ook al jarenlang met het mengen van verf. Bent u van plan Aquamarijn verf te kopen? Doordat wij met een verfmengmachine werken kunnen wij u elke denkbare kleur aanbieden. Bekijk ons aanbod bovenaan deze pagina.

Bekijk onze openingstijden

Meer weten over Aquamarijn verf kopen?

Bent u op zoek naar meer informatie over Aquamarijn verf, Sigma verf, Auro verf, Sikkens verf of Epifanes jachtlak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 038 45 35 301 of een e-mail te sturen naar info@eerenstein.nl. Wij helpen u graag verder wanneer u Aquamarijn verf wilt kopen.

Bestel direct online