U bent hier: Winkel>Verfwinkel Hattem

Verfwinkel Hattem

Bent u op zoek naar een verfwinkel in Hattem? Verfwinkel Eerenstein Verf & Wand vlakbij Hattem heeft een groot assortiment verf van hoge kwaliteit. U vindt er gerenommeerde merken als Sikkens verf, Sigma verf, Auro verf en Aquamarijn verf, maar ook voor ecologische verf kunt u bij deze verfwinkel nabij Hattem terecht. Eerenstein beschikt altijd over de laatste vakkennis en trends, én heeft al meer dan 50 jaar ervaring!

Bekijk onze verfsoorten

Laat u adviseren en inspireren in de verfwinkel dichtbij Hattem

Wanneer u schildert wilt u natuurlijk een zo mooi mogelijk eindresultaat. Het mooiste resultaat krijgt u met professionele verf uit onze verfwinkel. Welk soort verf u nodig heeft kan verschillen. Wanneer u langskomt in onze verfwinkel nabij Hattem, adviseren wij u welke verf u het beste kunt gebruiken. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar minder schadelijke verf? Dan kunt u bij Eerenstein kiezen voor ecologische verf. Ecologische verf is milieuvriendelijker dan synthetische verf. De grondstoffen zijn zo natuurlijk mogelijk. Zit de kleur die u zoekt er niet bij? In onze verfwinkel dichtbij Hattem kunnen wij de verf voor u mengen. Zo heeft u altijd professionele verf in de juiste kleur. Wij adviseren u niet alleen over de juiste verf voor de juiste klus, maar kunnen u ook inspireren op het gebied van trendkleuren. Onze medewerkers nemen graag de tijd voor u!

Verfwinkel Eerenstein: al 50 jaar vakmanschap

Verfwinkel Eerenstein Verf & Wand bestaat al meer dan 50 jaar. In al die jaren is er behoorlijk wat veranderd. Het pand, meer hulp van computersystemen, de manier van adviseren. Zo adviseerde de verfwinkel uit Zwolle, vlakbij Hattem, vroeger in stappen. De klant werd dan bijvoorbeeld eerst geadviseerd om af te plakken en kwam daarna terug om te vragen wat de volgende stap was. Dat advies krijgt u nu gewoon in één keer. Dit wil niet zeggen dat u binnen 1 minuut weer buiten staat wanneer u dat niet wenst; persoonlijke benadering staat voor ons centraal. Dit wil zeggen dat wij nog steeds de tijd nemen voor onze klanten. Ook vakmanschap zijn wij niet uit het oog verloren. Wij krijgen tegenwoordig hulp van computers bij het mengen van kleuren, maar sommige kleuren mengen is handwerk. Dit vergt echt vakmanschap en daar zijn wij trots op!

Een verfwinkel in Hattem om advies vragen?

Wilt u advies wat betreft schilderwerk, of geïnspireerd worden op het gebied van trendkleuren? Laat onze medewerkers u adviseren in onze verfwinkel vlakbij Hattem of via 038 453 53 01! Wij laten ons geregeld bijscholen, waardoor wij over recente vakkennis beschikken. Voor (het mengen van) verf kunt u terecht in onze verfwinkel. Onze verfwinkel bevindt zich aan de Vechtstraat 68 in Zwolle. Wij staan maandag tot en met zaterdag voor u klaar. Steeds meer mensen weten onze verfwinkel bij Hattem te vinden, waaronder mensen uit Hattem, Zwolle, KampenHasselt, Wapenveld, Wezep, Nieuwleusen, Dalfsen en omgeving. Graag tot ziens in onze verfwinkel nabij Hattem!

De producten en diensten van Eerenstein worden door onze klanten beoordeeld met een 9,4 uit 10 op basis van meer dan 5 beoordelingen.

Verf & Wand steunt

Oxfam Novib
BACK TO TOP