U bent hier: Winkel>Verfwinkel Hasselt

Verfwinkel Hasselt

Wilt u een bezoek brengen aan een verfwinkel vlakbij Hasselt? Verfwinkel Eerenstein Verf & Wand in de buurt van Hasselt is maar liefst zes dagen per week geopend! Kom naar onze verfwinkel voor advies, om inspiratie op te doen of om de juiste verf te kopen. Wij hebben een groot aanbod verf van professionele merken als Auro verfAquamarijn verf, Sigma verf en Sikkens verf voor doe-het-zelvers en professionals. Bent u op zoek naar krijtverf, schoolbordverf of ecologische verf? Ook dit verkopen wij in onze verfwinkel nabij Hasselt!

Bekijk onze verfsoorten

Weten waar u aan toe bent bij verfwinkel Eerenstein

Verfwinkel Eerenstein vlakbij Hasselt helpt u graag bij uw verfklus. Zo kunnen wij u adviseren op het gebied van kleur. Wanneer de gewenste kleur er niet tussen zit, mengen we de verf voor u. Ook voor tips wat betreft materialen en de uitvoering bent u bij Eerenstein aan het juiste adres. Wilt u uw kozijnen schilderen? Of weten waarom er blaasjes in uw schilderwerk zijn ontstaan? Medewerkers van onze verfwinkel vlakbij Hasselt geven u tips. Wij begrijpen dat behalve het krijgen van advies, een indicatie van de kosten ook handig kan zijn. Hoeveel verf heeft u nu eigenlijk nodig en wat zal dat kosten? Bij ons kunt u daarom een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet u bij verfwinkel Eerenstein in de buurt van Hasselt altijd waar u aan toe bent.

Eerenstein: de verfwinkel vlakbij Hasselt op het gebied van vakkennis en trends

Eerenstein Verf & Wand beschikt over meer dan 50 jaar ervaring en vakmanschap. Daarbij laten wij ons regelmatig bijscholen. Wij zijn dus altijd op de hoogte van de laatste vakkennis en trends. Wij verkopen bijvoorbeeld ecologische verf. De grondstoffen van ecologische verf zijn zo natuurlijk mogelijk. Dit maakt ecologische verf beter voor het milieu. Maar er zijn meer voordelen: ecologische verf heeft een lange levensduur en is makkelijk te verwerken. In de Eerenstein verfwinkel, in de buurt van Hasselt, kunnen wij u er meer over vertellen.

Meer weten over de Eerenstein verfwinkel bij Hasselt?

Bent u benieuwd naar ons assortiment of wenst u advies op het gebied van schilderwerk? Wilt u meer informatie over ons aanbod of heeft u een andere vraag? Dan kunt een e-mail sturen naar infor@eerenstein.nl of bellen naar 038 453 53 01. Steeds meer mensen weten onze verfwinkel bij Hasselt te vinden, waaronder mensen uit Hasselt, Zwolle, Kampen, HattemWapenveld, Wezep, Nieuwleusen, Dalfsen en omgeving. Langskomen in onze verfwinkel kan natuurlijk ook! Verfwinkel Eerenstein bevindt zich nabij Hasselt, aan de Vechtstraat 68 in Zwolle. Wij zijn maandag tot en met zaterdag geopend. Onze medewerkers verwelkomen u graag in onze verfwinkel vlakbij Hasselt!

De producten en diensten van Eerenstein worden door onze klanten beoordeeld met een 9,4 uit 10 op basis van meer dan 5 beoordelingen.

Verf & Wand steunt

Oxfam Novib
BACK TO TOP