U bent hier: Winkel>Gordijnen Zwolle
gordijnen Zwolle

Gordijnen Zwolle

Prachtige gordijnen in Zwolle en een ruim assortiment raamdecoratie vindt u bij Eerenstein. Onze collectie bestaat onder andere uit rolgordijnen, duette gordijnen, plisségordijnen, duo rolgordijnen (elektrisch), vouwgordijnen en jaloezieën. Of u nu op zoek bent naar gordijnen met een print of in een effen kleur: hier vindt u raamdecoratie die past bij uw woonstijl! Uiteraard gemaakt van de mooiste en beste materialen.

Bekijk onze gordijnen

Oneindig veel keuze

Ons aanbod gordijnen in Zwolle is enorm. Wij hebben de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet:

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn praktische sfeermakers die door hun eenvoud in elk interieur passen. Daarnaast zijn ze zeer functioneel. Het is één van de beste gordijnen om te verduisteren en houdt warmte buiten. En wel zo handig: u houdt de rolgordijnen gemakkelijk schoon. 

Plisségordijnen

Plisségordijnen lijken op rolgordijnen, maar zien er door de plooien wat speelser uit. Daarnaast kunt u deze gordijnen ook van beneden naar boven rollen. Met de plisségordijnen speelt u dus niet alleen met licht, maar ook met hoogte! De gordijnen hebben een hoge isolatiewaarde en zijn daarom energiebesparend.

Duette gordijnen

Met de duette gordijnen uit Zwolle krijgt u het beste van twee werelden. De honingraatstructuur houdt in de zomer de zon buiten en in de winter de warmte binnen. Wie wil dat nou niet? Van transparant tot verduisterend en van fijne tot brede plooi, de duette gordijnen perfect zijn voor iedere inrichting.

Duo rolgordijnen

De stof van duo rolgordijnen bestaat uit twee lagen die over elkaar bewegen, namelijk: horizontale transparante en niet-transparante banen. Hierdoor regelt u gemakkelijk zelf de hoeveelheid licht in uw ruimte. Duo rolgordijnen zijn de ideale raamdecoratie als zonwering, doorkijk en privacy!

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen hebben horizontale vouwen in de stof, waardoor ze zich niet oprollen maar opvouwen. Met een bedieningskoort of -ketting bepaalt u zelf de lichtinval en het zicht naar buiten. Wilt u een romantische, klassieke of juist huiselijke sfeer? U creëert het met de vouwgordijnen van Eerenstein!

Jaloezieën

Jaloezieën zijn er in twee soorten, namelijk: verticale jaloezieën en horizontale jaloezieën. Met jaloezieën regelt u zelf de mate van lichtinval. U geniet, wanneer u maar wilt, van de natuurlijke schoonheid van zonlicht.

Gordijnen in Zwolle kopen

Rolgordijnen, plisségordijnen, duette gordijnen, duo rolgordijnen, vouwgordijen en jaloezieën, het is ee kleine greep uit ons aanbod gordijnen in Zwolle. Met onze raamdecoratie bepaalt u eenvoudig de sfeer in uw ruimte. Maar welke gordijnen kiest u? De medewerkers van Eerenstein helpen u daar graag bij! Zij weten welke gordijnen passen bij uw woonstijl en zitten boordevol leuke woonideeën. Wilt u bijvoorbeeld genieten van de natuurlijke lichtinval in uw woonkamer? Kies dan voor transparante gordijnen. Voor een chique uitstraling combineert u de transparante gordijnen met hangende gordijnen. 

Meer weten over ons aanbod gordijnen in Zwolle?

Voor meer informatie over raambekleding kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan door te bellen naar 038 - 453 53 01 of een e-mail te sturen naar info@eerenstein.nl. Langskomen kan natuurlijk ook! U bent van harte welkom in ons filiaal aan Assendorperstraat 66 in Zwolle. Op zondag is ons filiaal gesloten, maar de rest van de week staan onze medewerkers hier voor u klaar. Zij vertellen u graag meer over ons aanbod gordijnen in Zwolle!

De producten en diensten van Eerenstein worden door onze klanten beoordeeld met een 9,4 uit 10 op basis van meer dan 5 beoordelingen.

Verf & Wand steunt

Oxfam Novib
BACK TO TOP