U bent hier: Winkel>Gordijnen Kampen
Raamdecoratie Verf & Wand

Gordijnen Kampen

Met onze prachtige gordijnen bij Kampen maakt u elke ruimte eigen. Rolgordijnen, plisségordijnen, duette gordijnen, duo rolgordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën, het is een kleine greep uit ons uitgebreide aanbod. Dankzij ons brede assortiment raamdecoratie vindt u bij ons gegarandeerd wat u zoekt. De gordijnen vlakbij Kampen zijn verkrijgbaar in vele prints en effen kleuren. Ook heeft u de keuze tussen veel kwalitatief hoogwaardige stoffen die bijna allemaal een verschillend effect hebben op uw woonstijl. 

Bekijk onze gordijnen

Gordijnen bij Kampen kopen? Oneindig veel keuze!

Het aanbod gordijnen bij Kampen is zeer groot. Wij hebben de verschillende mogelijkheden voor u op een rijtje gezet:

Rolgordijnen 

Rolgordijnen zijn zeer geschikt voor het regelen van lichtinval en het creëren van privacy. Een rolgordijn van verduisterende stof houdt nagenoeg al het zonlicht tegen. Het aanbod verschillende rolgordijnen is eindeloos. Dat betekent dat een rolgordijn ideaal is voor elke situatie.

Plisségordijnen 

Plisségordijnen hebben een hoge isolatiewaarde waardoor u gelijk wat energiebesparend bezig bent. De stof is erg licht en kan makkelijk worden geregeld. Dit in combinatie met het feit dat hij op elke plaats van het raam kan worden bevestigd en van beneden naar boven kan worden geopend, maakt dit een gordijn die in elke ruimte tot zijn recht komt.

Duette gordijnen 

Onze duette gordijnen vlakbij Kampen hebben veel gemeen met plisségordijnen. Beiden hebben ze een structuur waardoor ze een isolerende werking hebben. Een groot verschil is dat de duette gordijnen uit niet één maar twee laagjes bestaan. Dit zorgt voor meer isolatie en een onzichtbaarheid van de touwtjes. Door de honingraatstructuur hebben de duette gordijnen naast praktische voordelen ook veel visuele mogelijkheden. Zo krijgt elke ruimte een unieke sfeer.

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen bestaan uit twee lagen van verschillende transparantie. Deze bewegen afzonderlijk van elkaar waardoor u extra veel controle heeft over de lichtinval in uw ruimte. Duo rolgordijnen zien er stijlvol uit en zijn verkrijgbaar in veel stoffen en kleurencombinaties. De resultaten die te behalen zijn met duo rolgordijnen zijn altijd adembenemend.

Vouwgordijnen 

Voor het creëren van een klassieke, romantische of huiselijke sfeer zijn vouwgordijnen een hele goede optie. Vouwgordijnen zijn helemaal van deze tijd en voegen echt iets toe aan uw ruimte. Ze onderscheiden zich van andere gordijnen doordat ze worden opgevouwen in plaats van opgerold. Ook zijn ze beschikbaar in veel luxueuze stoffen die elke ruimte positief beïnvloeden.

Jaloezieën 

Met jaloezieën heeft u veel verschillende mogelijkheden. Deze liggen voornamelijk in grootes, materiaal en kleur. Jaloezieën zijn ideaal voor het volledig laten verduisteren van een ruimte, ook is de lichtinval eenvoudig en op verschillende manieren te beïnvloeden. Van verticale jaloezieën tot horizontale jaloezieën, voor welke jaloezieën kiest u?

Prachtige gordijnen bij Kampen kopen

U creëert sfeer en verbetert de uitstraling van elke ruimte met onze prachtige gordijnen dichtbij Kampen. Door meerdere opties te bekijken binnen de mogelijkheden krijgt u al een beter beeld van welke gordijnen goed zouden kunnen passen bij uw woonruimte. Ook kunt u eens kijken naar een aantal leuke woonideeën. Van rolgordijnen tot plisségordijnen, van duette gordijnen tot duo rolgordijnen en van vouwgordijnen tot jaloezieën, u doet er genoeg inspiratie op.

Meer weten over ons aanbod gordijnen bij Kampen

Voor meer informatie over onze gordijnen nabij Kampen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via 038 - 453 53 01 of info@eerenstein.nl. In onze vestiging staan onze werknemers klaar om u te adviseren. Wij zijn gevestigd aan de Assendorperstraat 66 in Zwolle. Zondag zijn wij gesloten maar de rest van de week helpen u graag met het vinden van uw ideale gordijnen vlakbij Kampen.

De producten en diensten van Eerenstein worden door onze klanten beoordeeld met een 9,4 uit 10 op basis van meer dan 5 beoordelingen.

 

Verf & Wand steunt

Oxfam Novib
BACK TO TOP