U bent hier: Winkel>Gordijnen Hattem
Raamdecoratie Verf & Wand

Gordijnen Hattem

Met onze mooie gordijnen bij Hattem wordt uw ruimte pas echt afgemaakt. Of u nu op zoek bent naar verduisterende gordijnen voor op de slaapkamer of fijne transparante gordijnen voor beneden, Eerenstein heeft wat u zoekt en meer. Plisségordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, duette gordijnen, duo rolgordijnen en rolgordijnen maken onder andere deel uit van ons brede assortiment gordijnen dichtbij Hattem. U heeft tal van keuze tussen verschillende stoffen en kleuren. Uiteraard maken we gebruik van materialen van hoge kwaliteit!

Bekijk onze gordijnen

Gordijnen vlakbij Hattem kopen? Oneindig veel keuze!

Ons aanbod gordijnen bij Hattem is heel erg breed. De mogelijkheden hebben wij hier nog eens op een rijtje gezet:

Rolgordijnen 

Rolgordijnen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Hun compacte formaat zorgt dat ze goed passen in elk kozijn. Een verduisterend rolgordijn zorgt voor nagenoeg volledige verduistering. Dit wil niet zeggen dat er geen doorschijnende en transparante versies tot het assortiment behoren. Rolgordijnen zijn in vele kleuren en stoffen beschikbaar.

Plisségordijnen 

Bij plisségordijnen is er de mogelijkheid om deze van beneden naar boven te sluiten en ze op elke plek van het raam te bevestigen. Ook werken ze isolerend waardoor u energiebesparend bezig bent. Combineer dit met het grote aanbod stoffen en u heeft een gordijn in Hattem dat in elke kamer tot zijn recht komt.

Duette gordijnen 

De duette gordijnen bij Hattem zien er niet alleen stijlvol uit, maar hebben ook een hoge isolatiewaarde. Door de honingraatstructuur verliest u minder warmte in de winter en houdt u het koeler tijdens de zomerdagen. Met stoffen die variëren van transparant naar verduisterend en fijne tot brede plooien zijn onze duette gordijnen bij Hattem geschikt voor iedere ruimte.

Duo rolgordijnen 

Duo rolgordijnen onderscheiden zich door zowel transparante en niet-transparante onderdelen te bevatten. Hierdoor regelt u zelf hoeveel licht u binnenlaat. Onze duo rolgordijnen bij Hattem geven elke ruimte een unieke sfeer, en zijn in enorm veel kleuren en combinaties beschikbaar.

Vouwgordijnen 

Met vouwgordijnen heeft u iets anders dan normaal. Waar de meeste gordijnen zich oprollen, zorgen de vouwlijnen in de stof voor een opvouwend effect. U regelt eenvoudig de lichtinval en hebt zowel bij open als dichte gordijnen iets extra’s toegevoegd aan uw ruimte.

Jaloezieën 

Jaloezieën zijn erg praktisch omdat de lichtinval heel precies kan worden geregeld. Ook komen ze in veel verschillende ruimtes tot hun recht. Gaat u voor een strakke uitstraling of een warme sfeer? Kiest u voor verticale jaloezieën of horizontale jaloezieën? U heeft de keuze uit vele kleuren, stijlen en groottes.

Prachtige gordijnen bij Hattem kopen

Gordijnen zijn een echte sfeermaker in elke ruimte. Met onze gordijnen vlakbij Hattem zorgt u dat dit bij uw ruimte goed zit. Onze medewerkers helpen u kiezen tussen de brede keuze die u geboden wordt. Deze medewerkers hebben al veel ervaring en zitten bomvol leuke woonideeën. Een klein verschil kan grote invloed hebben op het eindresultaat. Ontdek op onze website ons uitgebreide aanbod rolgordijnen, plisségordijnen, duette gordijnen, duo rolgordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën.

Meer weten over ons aanbod gordijnen in Hattem?

Mocht u meer informatie willen over onze gordijnen vlakbij Hattem neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 038 - 453 53 01 of natuurlijk via het e-mailadres info@eerenstein.nl. Ook staan onze werknemers van maandag t/m zaterdag voor u klaar in onze vestiging aan de Assendorperstraat 66 in Zwolle. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze uit ons ruime aanbod gordijnen vlakbij Hattem.

De producten en diensten van Eerenstein worden door onze klanten beoordeeld met een 9,4 uit 10 op basis van meer dan 5 beoordelingen.

Verf & Wand steunt

Oxfam Novib
BACK TO TOP