U bent hier: Assortiment>Verf>Auro verf

Auro verf

Maak kennis met Auro verf. Auro verf is een product van Auro, producent van veilige en natuurlijke producten. In tegenstelling tot veel andere fabrikanten maakt Auro ook echt 100% natuurlijke en veilige producten. Veel fabrikanten claimen namelijk dat zij natuurlijke producten maken, maar vaak blijkt dat er toch nog onnatuurlijke stoffen aanwezig zijn. Bij Auro verf is dit niet zo. Alle gebruikte grondstoffen zijn dan ook altijd volledig op de productverpakking te lezen.

Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan!

Auro verf, natuurlijke grondstoffen

Om Auro verf te ontwikkelen, worden natuurlijke grondstoffen gebruikt. Een aantal grondstoffen die gebruikt worden, zijn:

  • - Aard- en mineraalkleuren
  • - Plantaardige oliën en harsen
  • - Plantaardige oplosmiddelen zoals citrusolie

Deze grondstoffen zijn niet alleen goed voor het milieu (doordat er bijvoorbeeld geen chemisch afval ontstaat), maar dragen ook nog eens bij aan een natuurlijk binnenklimaat. Hierdoor blijft de natuurlijke structuur en geur van bijvoorbeeld hout intact. Doordat Auro verf composteerbaar is, is er sprake van weinig milieubelasting. Er ontstaat geen chemisch afval en er is geen sprake van milieuschade door tanker- en chemische ongelukken. Auro verf is dus om meerdere redenen een goede keus!

Auro verf kopen

Wilt u ook werken met 100% natuurlijke grondstoffen en bent u benieuwd waar u Auro verf kunt kopen? Via de link volgende link kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wilt u kleuradvies of wilt u de kleuren liever eerst in het echt bekijken? Kom dan naar onze vestiging in Zwolle waar u goedkope Auro verf kunt kopen. Onze vestiging Eerenstein in Zwolle is zes dag per week geopend. Voor meer informatie of contact verzoeken wij u ons een e-mail te sturen via info@eerenstein.nl of telefonisch contact op te nemen via 038 453 53 01. Onze medewerkers helpen u graag de juiste goedkope Auro verf uit te kiezen.

Over Auro verf en Eerenstein

Het bedrijf Eerenstein is al vijftig jaar actief in Zwolle en omstreken. Eerenstein heeft een mooi pand met ruim 250 vierkante meter winkelruimte. Eerenstein weet zich te onderscheiden door specialistische kennis toe te passen. Mengden wij vroeger alle Auro verf kleuren nog op de hand, tegenwoordig gaat dit automatisch via computerapparatuur. Toch komt het nog steeds voor dat bepaalde kleuren enkel op de hand zijn te maken, iets waarin Eerenstein dankzij jarenlange ervaring in uitblinkt. Goedkoop Auro verf kopen? Neem contact op met Eerenstein! Ook voor Sikkens verf, Sigma verf en Aquamarijn verf kopen bent u bij ons aan het juiste adres. Steeds meer mensen weten ons dan ook te vinden, waaronder mensen uit Zwolle, Kampen, Hattem, Hasselt, Wapenveld, Wezep, Nieuwleusen, Dalfsen en omgeving. Neem voor meer informatie over verf, bijvoorbeeld Auro verf, vrijblijvend contact met ons op!

De producten en diensten van Eerenstein worden door onze klanten beoordeeld met een 9,4 uit 10 op basis van meer dan 5 beoordelingen.

Verf & Wand steunt

Oxfam Novib
BACK TO TOP