U bent hier: Winkel>Behang Hasselt

Behang Hasselt

Bent u op zoek naar behang in de regio Hasselt? Bij Eerenstein vindt u behang in heel veel verschillende soorten en kleuren. Merken die u veelal terugvindt in ons assortiment zijn BN Wallcoverins, Eijffinger, Boras en Dimago. Van klassiek tot industrieel behang, iedereen vindt bij ons het gewenste behang. Behang voor ieder budget en iedere ruimte, zelfs voor uw keuken en badkamer. Klik op onderstaande link om ons uitgebreide aanbod direct te bekijken.

Ga direct naar onze webshop

Kwaliteit voorop

Kwaliteit is één van de belangrijkste pijlers binnen ons bedrijf. Het is de kern in alles wat we doen. Dat ziet u terug in zowel onze ruime collectie als in onze snelle service en persoonlijke aandacht. Omdat wij graag hoge kwaliteit leveren, werken wij samen met de beste leveranciers en merken. Klik hier om onze hele assortiment te bekijken. Heeft u vragen over onze producten? Voor meer informatie over de mogelijkheden en onze collectie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze interieurspecialisten geven u graag vakkundig advies.

Meer dan behang in de buurt van Hasselt

Van bakstenen tot planten motief en van bloemen tot dieren motief. Wat voor behang u ook zoekt, de kans is groot dat u het bij Eerenstein vindt. En dat niet alleen, want bij ons creëert u een interieur dat helemaal in balans is. Naast behang in de buurt van Hasselt bent u bij ons ook aan het juiste adres voor verschillende soorten raamdecoratie en verf. Ook hiervoor werken wij samen met de beste merken uit de interieurbranche. Merken die hun sporen ruimschoots hebben verdiend, waaronder: Multisol, BeCe, Dimago, Sikkens verf, Sigma verf, Auto verf en Aquamarijn verf.

Behang in de regio Hasselt kopen?

Bent u op zoek naar meer informatieve onze producten? Kom dan eens langs bij Eerenstein, aan de Vechtstraat 68 in Zwolle. Wilt u graag direct interieuradvies ontvangen? Stuur een e-mail naar info@eerenstein.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Nog sneller contact? Bel ons dan tijdens openingstijden op 038 - 453 53 01. Onze medewerkers helpen u graag bij de zoektocht naar het juiste behang in de regio Hasselt.

De producten en diensten van Eerenstein worden door onze klanten beoordeeld met een 9,4 uit 10 op basis van meer dan 5 beoordelingen.

Verf & Wand steunt

Oxfam Novib
BACK TO TOP